Gastenboek

-
(35)
<
(5) Fam.van Goor
0
email

Wij zijn in het pinksterweekend heel gastvrij ontvangen met koffie .De vakantie woning is heel groot en voor 2 personen heel gastvrij met veel ruimte ,ook voor rolstoelgangers is het vrij goed verblijven.
Wij zijn echte waterliefhebbers en vanuit geesteren zijn er diverse uitvalwegen naar diverse zwemwateren [ook naturistenplassen],diverse natuurgebieden,eetgelegenheden zijn er in overvloed,winkels in vlakke omtrek.

(4) Fam. Hermans
0
email

Met het lange hemelvaartweekeinde hebben we dankzij het prachtige weer veel gefietst en gewandeld in de omgeving. De vakantiewoning is zeer ruim en comfortabel en het was dan ook prima vertoeven. Je bent dichtbij het pittoreske stadje Ootmarsum en verder kun je alle kanten op. De Sallandse Heuvelrug, Ommen, Hardenberg liggen op een steenworp afstand voor als je van de bossen houdt. Kortom een prima vakantieadres met lof aan de familie Reekers.

(3) Fam. Warmerdam
0
email

Van zaterdag 5 tot zaterdag 12 mei 2012 verbleven wij in de vakantiewoning van de fam. Reekers en genoten wij van een heel fijne vakantieweek in een
prachtige omgeving. Een in alle opzichten uitstekend adres, zeker om ook weer even op adem en tot rust te komen. Zeer vriendelijke ontvangst en aan het einde bij het afscheid geen "vaarwel" maar
"tot ziens".

(2) fam.m.dorst
0
email

Wij hebben een midweek doorgebracht in de vakantiewoning van de fam. Reekers. Aangekomen op maandag 30 april en de vrijdag daarop weer vertrokken. Wij hebben alle dagen gefietst. Genoten van de afwisselende en mooie omgeving, 'S-Avonds weer terug naar de geriefelijke vakantiewoning. De woning is van alle gemakken voorzien; gewoon af dus. Vriendelijke ontvangst. Gezien de landelijke omgeving is het zeker geschikt voor rustzoekers.

(1) Fam. Verhoeven
0
email

Wij hebben met ons gezin enorm genoten van het verblijf in jullie mooie vakantiewoning.We werden gastvrij ontvangen en het huisje zag er goed verzorgd uit. Het huisje ligt in een landelijke omgeving die uitnodigend is voor fietsers. Daarnaast zijn de uitvalswegen naar bezienswaardigheden ook goed bereikbaar. O.a. dierenpark Emmen is een echte aanrader.
Al met al een huisje om zeker nog een keer naar terug te gaan.


<

 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
4 + 9=

Contact

Adresgegevens:
Fam. J. Reekers
Zielakkersweg 10
7678 TC GEESTEREN (O)

Tel.: 0546-632143
Mobiel: 06-10429280

E-Mail: info@vakantiewoningwest-geesteren.nl