Gastenboek

-
(33)
(13) Dhr en mevr. Vervoort
0
email

Op 1 mei 2013 hebben wij samen een week in dit mooie vakantiehuis gezeten. Wij voelden ons hier al snel thuis. Alles aanwezig, schoon en gezellig. Goede bedden. Privacy en daar waar nodig snel even kunnen vragen. Met auto en fiets lekker er op uit en van de rust genoten! We troffen het met heerlijk weer.

(12) Danielle&Pieter
0
email

Wij hebben een lang weekeindje mogen vertoeven in de vakantiewoning, met onze hond.
Zeer schoon, sfeervol volledig ingericht huis met mooi uitzicht, vriendelijke ontvangst en heerlijk rustig gelegen. Veel wandelmogelijkheden in de directe omgeving. Springendal, Luttenzand, Berkenven,Ootmarsem kortom een mooie plek om even heerlijk te genieten van de natuur en rust.


(11) Fam. Stevens
0
email

Wij hebben net een heerlijke midweek achter de rug met prachtig rustig herfstweer. Wat een rust, ruimte en vriendelijkheid hebben wij ervaren in dit gebied. Een comfortabel huis van alle gemakken voorzien. Leuke plaatsen in de buurt waar je lekker kunt eten. Je wordt door de fam. Reekers heel vriendelijk ontvangen en dit adres is echt een aanrader!

(10) Gerard & Annemieke
0
email

Eind Oktober 2012 een extra lang weekend doorgebracht in deze woning. Opvallend is de gezellige, smaakvolle en zeer complete inrichting. Vlakbij mooi veengebied en met in de omgeving diverse bossen. Leuke plaatsjes, zoals Ootmarsum, op redelijke afstand. Over kleine binnenwegen richting Duitsland ook zeer aan te bevelen.
De eerste nachtvorst met overdag een strakblauwe lucht maakte alles schitterend.
Zeer aan te bevelen !

(9) Fam. Kloosterman
0
email

Van 31 juli tot 6 augustus huurden wij het ruime, gezellige vakantiehuis van de familie Reekers. En wat hebben we het geweldig gehad! We werden heel vriendelijk ontvangen, en ook tijdens ons verblijf hadden we leuk contact (de kinderen gingen wel eens extra op visite om vragen te stellen over de spookzolder :-) ). Ze hebben er heerlijk gespeeld met de skelter en de kleinkinderen van de familie. In de omgeving is veel te doen, bv. het maisdoolhof, de Siepelmarkt, kersen plukken, het Springendal, kalfjes kijken bij de boer. We komen volgend jaar graag terug!

(8) monique en jareth
0
email

we zijn van 13-24 augustus in het vakantiehuis geweest. Heerlijke week, heerlijk weer en een ontzettend lief ontvangst.
we hebben hele leuke dingen gedaan oa hellendoorn en bramen/bosbessen plukken.
op de skelter pasten we prima met zijn tweeen
we komen zeker nog een keer terug. Hartstikke bedankt

(7) Wim anne en Christine
0
email

Wij hebben van 6 aug. tot 13 aug. gebruik gemaakt van dit huisje en een heerlijk weekje gehad.
Mooie omgeving en een gezellig compleet huisje.
Zeker een aanrader, sfeervol ingericht en goede bedden.
Je kunt in de omgeving heerlijk fietsen en met de auto kun je zo ook even een dagje Duitsland doen!
Wij hebben een fijne vakantie gehad in West Geesteren.

(6) Thea en rené Beks
0
email

Huur vakantiewoning periode 21/7 t/m 27/7 -2012


Wij hebben met 4 personen de vakantiewoning in het twentse Geesteren van de fam. Reekers gehuurd in bovenvermelde periode.

Deze mooie vakantiewoning is van alle gemakken voorzien en is een aanrader voor toeristen die het mooie Twente willen bezoeken dat zoals het voortreffelijk is verwoord in het eerste couplet van het Twents volkslied van J.J. Deinse .

Er ligt tussen Dinkel en Regge een land
Ons schone en nijvere Twente
Het land van de arbeid het land der natuur
Het steeds onvolprezene Twente
Daar golft op de essen het goudgele graan
Doet ’t snelvlietend beekje het molenrad gaan
Daar ligt er de heide in het paars rode kleed
Dat is ons zo dierbare Twente.

Al de zaken die zijn beschreven in dit lied hebben wij moge aanschouwen afgelopen week. Ook hebben wij kennis gemaakt met de zeer gastvrije familie Reekers, waardoor wij een onvergetelijke Twentse week met zeer mooi weer hebben gehad en dus veel gebruik hebben gemaakt van onze fietsen.

Wij hopen dan ook nog een keer van deze vakantie woning gebruik te kunnen maken en zullen deze locatie dan ook zeker aanbevelen bij onze kennissen.

Met vriendelijke groeten,

René en Thea Beks en Tjebbe en Rieky Witteveen


(5) Fam.van Goor
0
email

Wij zijn in het pinksterweekend heel gastvrij ontvangen met koffie .De vakantie woning is heel groot en voor 2 personen heel gastvrij met veel ruimte ,ook voor rolstoelgangers is het vrij goed verblijven.
Wij zijn echte waterliefhebbers en vanuit geesteren zijn er diverse uitvalwegen naar diverse zwemwateren [ook naturistenplassen],diverse natuurgebieden,eetgelegenheden zijn er in overvloed,winkels in vlakke omtrek.

(4) Fam. Hermans
0
email

Met het lange hemelvaartweekeinde hebben we dankzij het prachtige weer veel gefietst en gewandeld in de omgeving. De vakantiewoning is zeer ruim en comfortabel en het was dan ook prima vertoeven. Je bent dichtbij het pittoreske stadje Ootmarsum en verder kun je alle kanten op. De Sallandse Heuvelrug, Ommen, Hardenberg liggen op een steenworp afstand voor als je van de bossen houdt. Kortom een prima vakantieadres met lof aan de familie Reekers.


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
7 + 5=

Contact

Adresgegevens:
Fam. J. Reekers
Zielakkersweg 10
7678 TC GEESTEREN (O)

Tel.: 0546-632143
Mobiel: 06-10429280

E-Mail: info@vakantiewoningwest-geesteren.nl