Gastenboek

-
(30)
<
(10) Gerard & Annemieke
Sun, 4 November 2012 10:21:08 +0000
email

Eind Oktober 2012 een extra lang weekend doorgebracht in deze woning. Opvallend is de gezellige, smaakvolle en zeer complete inrichting. Vlakbij mooi veengebied en met in de omgeving diverse bossen. Leuke plaatsjes, zoals Ootmarsum, op redelijke afstand. Over kleine binnenwegen richting Duitsland ook zeer aan te bevelen.
De eerste nachtvorst met overdag een strakblauwe lucht maakte alles schitterend.
Zeer aan te bevelen !

(9) Fam. Kloosterman
Tue, 4 September 2012 15:24:57 +0000
email

Van 31 juli tot 6 augustus huurden wij het ruime, gezellige vakantiehuis van de familie Reekers. En wat hebben we het geweldig gehad! We werden heel vriendelijk ontvangen, en ook tijdens ons verblijf hadden we leuk contact (de kinderen gingen wel eens extra op visite om vragen te stellen over de spookzolder :-) ). Ze hebben er heerlijk gespeeld met de skelter en de kleinkinderen van de familie. In de omgeving is veel te doen, bv. het maisdoolhof, de Siepelmarkt, kersen plukken, het Springendal, kalfjes kijken bij de boer. We komen volgend jaar graag terug!

(8) monique en jareth
Tue, 28 August 2012 11:39:51 +0000
email

we zijn van 13-24 augustus in het vakantiehuis geweest. Heerlijke week, heerlijk weer en een ontzettend lief ontvangst.
we hebben hele leuke dingen gedaan oa hellendoorn en bramen/bosbessen plukken.
op de skelter pasten we prima met zijn tweeen
we komen zeker nog een keer terug. Hartstikke bedankt

(7) Wim anne en Christine
Thu, 16 August 2012 17:58:49 +0000
email

Wij hebben van 6 aug. tot 13 aug. gebruik gemaakt van dit huisje en een heerlijk weekje gehad.
Mooie omgeving en een gezellig compleet huisje.
Zeker een aanrader, sfeervol ingericht en goede bedden.
Je kunt in de omgeving heerlijk fietsen en met de auto kun je zo ook even een dagje Duitsland doen!
Wij hebben een fijne vakantie gehad in West Geesteren.

(6) Thea en rené Beks
Sun, 29 July 2012 03:22:56 +0000
email

Huur vakantiewoning periode 21/7 t/m 27/7 -2012


Wij hebben met 4 personen de vakantiewoning in het twentse Geesteren van de fam. Reekers gehuurd in bovenvermelde periode.

Deze mooie vakantiewoning is van alle gemakken voorzien en is een aanrader voor toeristen die het mooie Twente willen bezoeken dat zoals het voortreffelijk is verwoord in het eerste couplet van het Twents volkslied van J.J. Deinse .

Er ligt tussen Dinkel en Regge een land
Ons schone en nijvere Twente
Het land van de arbeid het land der natuur
Het steeds onvolprezene Twente
Daar golft op de essen het goudgele graan
Doet ’t snelvlietend beekje het molenrad gaan
Daar ligt er de heide in het paars rode kleed
Dat is ons zo dierbare Twente.

Al de zaken die zijn beschreven in dit lied hebben wij moge aanschouwen afgelopen week. Ook hebben wij kennis gemaakt met de zeer gastvrije familie Reekers, waardoor wij een onvergetelijke Twentse week met zeer mooi weer hebben gehad en dus veel gebruik hebben gemaakt van onze fietsen.

Wij hopen dan ook nog een keer van deze vakantie woning gebruik te kunnen maken en zullen deze locatie dan ook zeker aanbevelen bij onze kennissen.

Met vriendelijke groeten,

René en Thea Beks en Tjebbe en Rieky Witteveen


(5) Fam.van Goor
Sun, 3 June 2012 06:22:16 +0000
email

Wij zijn in het pinksterweekend heel gastvrij ontvangen met koffie .De vakantie woning is heel groot en voor 2 personen heel gastvrij met veel ruimte ,ook voor rolstoelgangers is het vrij goed verblijven.
Wij zijn echte waterliefhebbers en vanuit geesteren zijn er diverse uitvalwegen naar diverse zwemwateren [ook naturistenplassen],diverse natuurgebieden,eetgelegenheden zijn er in overvloed,winkels in vlakke omtrek.

(4) Fam. Hermans
Mon, 21 May 2012 06:52:30 +0000
email

Met het lange hemelvaartweekeinde hebben we dankzij het prachtige weer veel gefietst en gewandeld in de omgeving. De vakantiewoning is zeer ruim en comfortabel en het was dan ook prima vertoeven. Je bent dichtbij het pittoreske stadje Ootmarsum en verder kun je alle kanten op. De Sallandse Heuvelrug, Ommen, Hardenberg liggen op een steenworp afstand voor als je van de bossen houdt. Kortom een prima vakantieadres met lof aan de familie Reekers.

(3) Fam. Warmerdam
Sun, 20 May 2012 14:45:08 +0000
email

Van zaterdag 5 tot zaterdag 12 mei 2012 verbleven wij in de vakantiewoning van de fam. Reekers en genoten wij van een heel fijne vakantieweek in een
prachtige omgeving. Een in alle opzichten uitstekend adres, zeker om ook weer even op adem en tot rust te komen. Zeer vriendelijke ontvangst en aan het einde bij het afscheid geen "vaarwel" maar
"tot ziens".

(2) fam.m.dorst
Wed, 9 May 2012 12:59:20 +0000
email

Wij hebben een midweek doorgebracht in de vakantiewoning van de fam. Reekers. Aangekomen op maandag 30 april en de vrijdag daarop weer vertrokken. Wij hebben alle dagen gefietst. Genoten van de afwisselende en mooie omgeving, 'S-Avonds weer terug naar de geriefelijke vakantiewoning. De woning is van alle gemakken voorzien; gewoon af dus. Vriendelijke ontvangst. Gezien de landelijke omgeving is het zeker geschikt voor rustzoekers.

(1) Fam. Verhoeven
Mon, 30 April 2012 09:56:15 +0000
email

Wij hebben met ons gezin enorm genoten van het verblijf in jullie mooie vakantiewoning.We werden gastvrij ontvangen en het huisje zag er goed verzorgd uit. Het huisje ligt in een landelijke omgeving die uitnodigend is voor fietsers. Daarnaast zijn de uitvalswegen naar bezienswaardigheden ook goed bereikbaar. O.a. dierenpark Emmen is een echte aanrader.
Al met al een huisje om zeker nog een keer naar terug te gaan.


<

 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

Contact

Adresgegevens:
Fam. J. Reekers
Zielakkersweg 10
7678 TC GEESTEREN (O)

Tel.: 0546-632143
Mobiel: 06-10429280

E-Mail: info@vakantiewoningwest-geesteren.nl