Gastenboek

-
(30)
(20) Fam.van Schaik
Sun, 17 August 2014 06:24:21 +0000
email

Van 2 t/m 16 Augustus 2014 hebben wij twee weken doorgebracht in het mooie huis van de familie Reekers. Wij hebben hier heerlijke weken gehad. Het huis is bijzonder aangenaam om te vertoeven. Erg sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Als u van rust en ruimte houdt is dit adres zeker een aanrader! Ook de eigenaren zijn bijzonder vriendelijk en gastvrij, zij zullen er alles aan doen om u een aangenaam verblijf te geven. Een warm welkom is verzekerd. Volop te beleven in de buurt, wij hebben ervan genoten! Niet meer twijfelen gewoon doen! U zult niet teleurgesteld worden. Alles wat er bij de omschrijving staat vermeld klopt! Je voelt je er meteen thuis! Bedden zijn opgemaakt, het huis is keurig schoon, je vakantie kan meteen beginnen. Onze zoon van bijna 14 heeft zich hier ook prima vermaakt en veel plezier gehad op de skelter. Wij komen zeker graag nog een keer terug. Rosa en Jos nogmaals heel hartelijk bedankt voor de fijne vakantie!

Vriendelijke groetjes van : Irma, Egbert en Délano van Schaik en tot ziens!

(19) Jolanda en Ine
Mon, 26 May 2014 02:38:52 +0000
email

Wij hebben een heerlijke week doorgebracht in het comfortabele vakantiehuis van de fam. Reekers. Het huis is zeer compleet ingericht, schoon en we zijn zeer gastvrij ontvangen. De hond mocht mee en we hebben mooie wandelingen gemaakt in o.a.de Engbertsdijkvenen, Springendal en Mosbeek.
Deze plek is een aanrader!

(18) Annelies en Bert Zoetmulder
Mon, 31 March 2014 11:57:20 +0000
email

Het heeft even geduurd,maar na ruim 20 jaar waren we terug in Twente. Het huis van Jos en Rosa Reekers in West-Geesteren bleek een voltreffer te zijn. De hartelijke ontvangst met "alles erop en eraan",een rondleiding door het huis,waar ook nog het nodige lekkers te vinden was, waren we eigenlijk al om.
Een gezellige woonkamer, ruime keuken,goede bedden en douche. Alle benodigdheden aanwezig en ook nog op een heerlijk rustige plek met uitzicht op de weilanden. Kortom een plek om lekker tot rust te komen en van waaruit je prima uitstapjes kunt maken. Wij hebben het Engbertsveen,het Springendal en landgoed Singraven bezocht en er heerlijke wandelingen gemaakt. Ook Ootmarsum werd nog met een bezoek vereerd.
Voor ons reden genoeg om een volgend keer een langer verblijf te boeken.
Tenslotte nog en tip: Bij Ria's Eethuis in Vasse kun je voor een redelijke prijs uitstekend eten.

Rosa,Jos (en Gerben), bedankt voor jullie gastvrijheid,hulp en gezelligheid en tot een volgend keer.

(17) Van Gelder
Sun, 9 March 2014 10:47:29 +0000
email

Weer een heerlijk weekend doorgebracht in de superluxe vakantiewoning van de fam. Reekers.
Weer reuze gastvrij ontvangen. Helaas duurt zo'n weekend veel te kort, helemaal met temperaturen van bijna 20 graden. Maar gelukkig mogen we over 4 maanden weer terugkomen. We kijken er nu al naar uit.

(16) pascal en esther
Fri, 23 August 2013 13:22:44 +0000
email

We zijn van 16-23 augustus geweest met onze 2 jongens. Een heerlijke tijd gehad en geweldig weer. Mooi en erg compleet huisje, gastvrij ontvangt en een fantastische omgeving. Tierpark nordhorn, aardbeien geplukt in manderveen, gezwommen in aquarene Emmen en nog veel meer. Prachtige autoritten en lekker ontspannen en genieten van het uitzicht bij het huisje. Bedankt voor de fijne tijd!

(15) Van Gelder
Sun, 11 August 2013 12:49:05 +0000
email

Wij zijn in de periode van 27 juli tot 9 augustus in het huisje wezen logeren. Veel gastvrijer kun je niet ontvangen worden.Ook het huisje ziet er geweldig en erg schoon uit. Superuitzicht. Er zijn erg veel mogelijkheden rondom het huisje om te wandelen en te fietsen. Ook om te zwemmen hoef je niet al te ver weg.
In het huisje liggen genoeg routes. Kortom het was een supervakantie en we zijn heerlijk tot rust gekomen. Zeker voor herhaling vatbaar.

(14) Jan en Monique
Tue, 6 August 2013 11:23:05 +0000
email

Wij hadden een hele mooie tijd in de vakantiewoning van de fam Reekers wat een prachtig huis en de gast vrijheid was uitstekend goed kunnen fietsen en lekker kunnen eten in de omtrek dit is echt een aanrader voor iedereen die rust en toch lekker wil fietsen alles is goed op fietsafstand te doen en we hadden prachtig weer zullen zeker weer eens dit huis aandoen

Met vriendelijke groet Jan en Monique

(13) Dhr en mevr. Vervoort
Thu, 25 July 2013 13:32:58 +0000
email

Op 1 mei 2013 hebben wij samen een week in dit mooie vakantiehuis gezeten. Wij voelden ons hier al snel thuis. Alles aanwezig, schoon en gezellig. Goede bedden. Privacy en daar waar nodig snel even kunnen vragen. Met auto en fiets lekker er op uit en van de rust genoten! We troffen het met heerlijk weer.

(12) Danielle&Pieter
Thu, 25 April 2013 16:18:19 +0000
email

Wij hebben een lang weekeindje mogen vertoeven in de vakantiewoning, met onze hond.
Zeer schoon, sfeervol volledig ingericht huis met mooi uitzicht, vriendelijke ontvangst en heerlijk rustig gelegen. Veel wandelmogelijkheden in de directe omgeving. Springendal, Luttenzand, Berkenven,Ootmarsem kortom een mooie plek om even heerlijk te genieten van de natuur en rust.


(11) Fam. Stevens
Sat, 24 November 2012 06:42:33 +0000
email

Wij hebben net een heerlijke midweek achter de rug met prachtig rustig herfstweer. Wat een rust, ruimte en vriendelijkheid hebben wij ervaren in dit gebied. Een comfortabel huis van alle gemakken voorzien. Leuke plaatsen in de buurt waar je lekker kunt eten. Je wordt door de fam. Reekers heel vriendelijk ontvangen en dit adres is echt een aanrader!


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

Contact

Adresgegevens:
Fam. J. Reekers
Zielakkersweg 10
7678 TC GEESTEREN (O)

Tel.: 0546-632143
Mobiel: 06-10429280

E-Mail: info@vakantiewoningwest-geesteren.nl