Gastenboek

-
(35)
(25) Van Gelder
0
email

Weer een heerlijk weekje verbleven aan de Zielakkersweg. Altijd een heerlijk plekje om tot rust te komen. Ondanks het slechte weer hebben wij ons prima vermaakt. Ook met minder weer kun je je prima vermaken in de omgeving. We komen ook zeker nog weer. Hopelijk al binnenkort

(24) René Beks
0
email

Ook dit jaar is onze vakantie week van 31 juli t/m 7 augustus 2015 weer erg goed geweest in het Twentse land. De reden hiervan is de gastvrijheid en schoon en reinheid in dit deel van ons Nederland. De inwoners van dit gedeelte van Nederland mogen daar best trots op zijn.
Over het Vakantiehuis van Rosa en Jos Reekers kunnen wij kort zijn, het is een één woord voortreffelijk inclusief de ontvangst op de dag van aankomst alsmede de de ruime informatie over het
gebied welke in het huisje aanwezig is.
Dus het is voor iedereen die in een mooie en rustig gebied een vakantiehuisje zoekt aanrader.

Met vriendelijke groet en zeker tot ziens,

Thea ,René Beks en Riekie en Tjebbe Witteveen.


(23) Leny en Jo Wolters
0
email

Van 29-05-2015 tot 05-06 hebben we het genoegen gehad om in de vakantiewoning te mogen verblijven.
De eigenaren hebben een mooie vakantiewoning gemaakt die van alle gemakken was voorzien.
De ontvangst was hartelijk en met koffie.
Toen naar de vakantiewoning, wat een ruime en propere woning waar het aan niets ontbreekt.
Ondanks dat het weer niet zo goed was hebben we een mooie tijd gehad die voor herhaling vatbaar is.
Rosa en Jos hartelijk dank.

(22) verhaaf
0
url  email

Wij zijn van 7 tot 14 maart te gast geweest bij Rosa en Jos in Geesteren. De hartelijke ontvangst met koffie en cake gaf ons gelijk al het gevoel dat we hier op een goed adres waren. Wat nog versterk werd door wat we daarna ontdekte een zeer comfortabel huis, niets behelpen alles was aanwezig en een zee van ruimte. Ook ruime informatie over de omgeving met fiets en wandel routes en wetens waardigheden over de omgeving brachten in de vakantie stemming naar boven. We hebben dan ook een mooie week gehad waarin niet alleen het mooie weer mee werkte maar ook de hartelijkheid van Rosa en Jos wij voelden ons familie. Dus een huis om terug te komen. Nogmaals Rosa en Jos Bedankt voor een fijne week. Jannie en Jan Zetten

(21) Van Gelder
0
email

Dit jaar ook weer een heerlijke vakantie gehad bij Jos en Rosa. De gastvrijheid hier valt als een warme deken. Het voelt iedere keer weer als thuiskomen.Lekker veel gefietst, naar Nordhorn, Uelsen en nog meer bestemmingen. Heerlijk weer gehad. Volgend jaar zeker weer, want we hebben lang alles nog niet gezien.

(20) Fam.van Schaik
0
email

Van 2 t/m 16 Augustus 2014 hebben wij twee weken doorgebracht in het mooie huis van de familie Reekers. Wij hebben hier heerlijke weken gehad. Het huis is bijzonder aangenaam om te vertoeven. Erg sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Als u van rust en ruimte houdt is dit adres zeker een aanrader! Ook de eigenaren zijn bijzonder vriendelijk en gastvrij, zij zullen er alles aan doen om u een aangenaam verblijf te geven. Een warm welkom is verzekerd. Volop te beleven in de buurt, wij hebben ervan genoten! Niet meer twijfelen gewoon doen! U zult niet teleurgesteld worden. Alles wat er bij de omschrijving staat vermeld klopt! Je voelt je er meteen thuis! Bedden zijn opgemaakt, het huis is keurig schoon, je vakantie kan meteen beginnen. Onze zoon van bijna 14 heeft zich hier ook prima vermaakt en veel plezier gehad op de skelter. Wij komen zeker graag nog een keer terug. Rosa en Jos nogmaals heel hartelijk bedankt voor de fijne vakantie!

Vriendelijke groetjes van : Irma, Egbert en Délano van Schaik en tot ziens!

(19) Jolanda en Ine
0
email

Wij hebben een heerlijke week doorgebracht in het comfortabele vakantiehuis van de fam. Reekers. Het huis is zeer compleet ingericht, schoon en we zijn zeer gastvrij ontvangen. De hond mocht mee en we hebben mooie wandelingen gemaakt in o.a.de Engbertsdijkvenen, Springendal en Mosbeek.
Deze plek is een aanrader!

(18) Annelies en Bert Zoetmulder
0
email

Het heeft even geduurd,maar na ruim 20 jaar waren we terug in Twente. Het huis van Jos en Rosa Reekers in West-Geesteren bleek een voltreffer te zijn. De hartelijke ontvangst met "alles erop en eraan",een rondleiding door het huis,waar ook nog het nodige lekkers te vinden was, waren we eigenlijk al om.
Een gezellige woonkamer, ruime keuken,goede bedden en douche. Alle benodigdheden aanwezig en ook nog op een heerlijk rustige plek met uitzicht op de weilanden. Kortom een plek om lekker tot rust te komen en van waaruit je prima uitstapjes kunt maken. Wij hebben het Engbertsveen,het Springendal en landgoed Singraven bezocht en er heerlijke wandelingen gemaakt. Ook Ootmarsum werd nog met een bezoek vereerd.
Voor ons reden genoeg om een volgend keer een langer verblijf te boeken.
Tenslotte nog en tip: Bij Ria's Eethuis in Vasse kun je voor een redelijke prijs uitstekend eten.

Rosa,Jos (en Gerben), bedankt voor jullie gastvrijheid,hulp en gezelligheid en tot een volgend keer.

(17) Van Gelder
0
email

Weer een heerlijk weekend doorgebracht in de superluxe vakantiewoning van de fam. Reekers.
Weer reuze gastvrij ontvangen. Helaas duurt zo'n weekend veel te kort, helemaal met temperaturen van bijna 20 graden. Maar gelukkig mogen we over 4 maanden weer terugkomen. We kijken er nu al naar uit.

(16) pascal en esther
0
email

We zijn van 16-23 augustus geweest met onze 2 jongens. Een heerlijke tijd gehad en geweldig weer. Mooi en erg compleet huisje, gastvrij ontvangt en een fantastische omgeving. Tierpark nordhorn, aardbeien geplukt in manderveen, gezwommen in aquarene Emmen en nog veel meer. Prachtige autoritten en lekker ontspannen en genieten van het uitzicht bij het huisje. Bedankt voor de fijne tijd!


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
9 + 7=

Contact

Adresgegevens:
Fam. J. Reekers
Zielakkersweg 10
7678 TC GEESTEREN (O)

Tel.: 0546-632143
Mobiel: 06-10429280

E-Mail: info@vakantiewoningwest-geesteren.nl