Gastenboek

-
(35)
>
(35) Versteeg
0
email

Een midweek weg naar het mooie twente.
En we kwamen in zo'n prachtig schoon en gezellig huis!!! En met alle comfort van thuis. Prachtige omgeving we hebben genoten, ook van de gastvrije ontvangst met koffie, cake en krentewegge.
Bedankt we hopen tot ziens. Groeten Geurt en Nel

(34) Versteeg
0
email

Een midweek weg naar het mooie twente.
En we kwamen in zo'n prachtig schoon en gezellig huis!!! En met alle comfort van thuis. Prachtige omgeving we hebben genoten, ook van de gastvrije ontvangst met koffie, cake en krentewegge.
Bedankt we hopen tot ziens.

(33) Jenny en Cees Büchner
0
email

Ook dit jaar (2019) hebben wij weer een fijne week, van 31 mei tot 7 juni gehad in de vakantiewoning van Jos & Rosa. Zoals gebruikelijk werden we ontvangen met koffie en wat lekkers, dit geeft al aan met hoeveel liefde zij hun vakantiewoning runnen. Het is al zo vaak gezegd dat het een schone en sfeer volle woning is. In deze woning voel je je eigenlijk meteen thuis. Wij hebben dan ook besloten, als onze gezondheid het toelaat in 2020 voor de 5de maal de woning van Jos & Rosa te bezoeken. Jos & Rosa, dank voor de fijne week.
Groeten, Jenny & Cees Buchner

(32) Arrienne en Henk
0
email

Wij zijn van 24 Mei tot 31 Mei 2019 te gast geweest bij ROsama en Jos Reekers in Geesteren.
De hartelijke ontvangst met koffie en cake gaf ons direct het gevoel dat we terecht gekomen waren op een goed adres bij aardige mensen.
Toen we het huis bekeken hadden: een zeer ruime woning waar het aan niets ontbrak; werkelijk heel comfortabel, wisten we het zeker: dit is uit de kunst!
Zo vindt je ze niet vaak.
Het is dat we altijd graag weer een andere omgeving opzoeken maar dan zou ik deze gezellige en geriefelijke woninog willen oppakken en meenemen!
Ook de omgeving is prachtig om te wandelen en te fietsen.
Dankzij de hartelijkheid en goede zorgen van Rosa en Jos hebben we een heerlijke week gehad.
Een adres om te onthouden!
Nogmaals bedankt!
Henk en Arrienne uit Etten-Leur

(31) Van Gelder
0
email

Weer een heerlijk weekend doorgebracht bij de fam. Reekers in West-Geesteren.
Het huisje is van alle gemakken voorzien en ligt in een schitterende omgeving.
Dicht tegen de grens met Duitsland.
Prachtige fiets en wandelroutes en een fijne rustige omgeving.
We komen hier nu al zo’n 10 jaar en iedere keer hebben we het erg fijn.


(30) M.Dijk
0
email

We hebben een mooie midweek gehad van 10-9 tot 14-9-2018 in een mooie schone huis van Jos en Rosa
Er ontbrak je aan niets alles super ingericht.
Prima bedden je slaapt er als een roos
Ook de fietsen stalling was zelfs super schoon.

Vriendelijke groeten Marten en Betsie uit Farmsum

(29) Jenny en Cees Büchner
0
email

En weer hebben we een week gebruik gemaakt van de vakantiewoning van Rosa en Jos. En waarom: Om dat Rosa en Jos zeer gastvrij zijn en de woning in topvorm is (huiselijk en sfeervol ingericht). Ieder jaar is er wel iets vernieuwd of vervangen om het voor hun gasten zo aangenaam mogelijk te maken. Zo ook de omgeving daar zijn we nog lang niet op uit gekeken. Rosa en Jos kunnen ons volgend jaar zeker weer verwachten.
Rosa en Jos, hartelijke groeten, Jenny en Cees.

(28) Tinie & Kees Hummel
0
email

Weer een heerlijke week doorgebracht in een van de mooiste en schoonste huisjes op onze lijst. Heerlijk gefietst in de mooie omgeving van West-Geesteren. Rosa en Jos zijn zeer gastvrije en vriendelijke mensen, we komen zeker nog eens terug ! Groetjes Tinie, Kees & Jochem.

(27) Fam. Büchner
0
email

Wederom hebben we een week van (26-5 tot 2-6-2017 door gebracht in de schitterende woning van de Fam. Reekers. Met deze dan ook hulde aan Jos en Rosa voor de gastvrije ontvangst in hun mooie schone woning waar het je aan niets ontbreekt. De woning is sfeervol ingericht en je voelt je er meteen thuis. Verder is het een woning in een landelijk gebied met vele mogelijkheden (fietsen/wandelen). Geesteren en Vriezenveen voor boodschappen. Hardenberg/ Emmen/ Ootmarsum en Nordhorn (DL) liggen ook in een redelijke afstand met de auto. Kortom een woning voor een fijne vakantie.

(26) Roel en Sylvia
0
email

Weer twee heerlijke weken op vakantie geweest aan de Zielakkersweg. Heerlijk gefietst en lekker uitgerust. Iedere keer verbazen we ons weer over de twente gastvrijheid. En natuurlijk heerlijke bosbessen meegenomen naar huis. We gaan nog zeker weer. Bedankt Jos en Rosa voor een heerlijke tijd.

>

 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
4 + 7=

Contact

Adresgegevens:
Fam. J. Reekers
Zielakkersweg 10
7678 TC GEESTEREN (O)

Tel.: 0546-632143
Mobiel: 06-10429280

E-Mail: info@vakantiewoningwest-geesteren.nl